SEGRE

VANDALISME BARCELONA

Detinguts per destrossar un homenatge a les víctimes del 17-A a Barcelona

Quatre joves que el van cobrir de ciment

El moment en què van cobrir de ciment les frases.

El moment en què van cobrir de ciment les frases.TWITTER/ @CPU_POLICE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir dilluns a Barcelona quatre joves, majors d’edat i d’origen pakistanès, com els presumptes autors de la destrossa d’un memorial dels atemptats que van tenir lloc el dia 17 d’agost del 2017 col·locat a la Rambla, al davant el mercat de la Boqueria, a Barcelona.

Els arrestats, que es van fer fotografies mentre cobrien una part de la inscripció de l’homenatge escrita en àrab amb ciment, van facilitar que les autoritats poguessin identificar-los i posteriorment arrestar-los als voltants de la Rambla.

La policia va obrir diligències contra dos d’ells per danys al patrimoni i un presumpte delicte d’odi pel qual quedaran com a imputats.

Per la seua banda, dels altres dos se’n va fer càrrec la Policia Nacional per a la identificació ja que en el moment de la detenció anaven indocumentats i no tenien residència coneguda.

A l’homenatge es pot llegir la inscripció “Barcelona, que la pau et cobreixi, Oh ciutat de pau” escrita en català, castellà, anglès i àrab.

Durant el dia d’ahir els serveis de neteja de la capital catalana van netejar el memorial i van retirar el ciment que hi havien abocat.

tracking