SEGRE

María Molina: «Hi ha un abans i un després, però em recupero bé»

Periodista

María Molina. Periodista

María Molina. Periodista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Va ser diagnosticada de coronavirus per telèfon perquè va preferir evitar la sortida a l’hospital per sotmetre’s a un test i demà dilluns li fan la primera prova, que li permetrà saber si és immune al virus. María Molina, periodista de la secció de Comarques de SEGRE, va estar amb febre setze dies, del 23 de març al 7 d’abril, “i això deixa el cos tocat. Va ser el pitjor, la febre i el mal de coll”. La malaltia, de la qual li van donar l’alta el 4 de maig, li ha deixat dosis altes de fatiga, sufocacions i mal d’ossos.

“Les dents s’han mogut i temíem pels meus antecedents d’asma. Però m’han dit que em recuperaré. M’han donat vitamines C, D i E i m’aconsellen anar de vacances a un lloc sota el sol”, explica un mes després de tancar l’anguniós capítol del Covid. “Sens dubte, hi ha un abans i un després de la malaltia” per com nota el cos, “però em recupero bé”.

El que no porta tan bé és la reacció d’alguns quan saben que ha passat el virus: “De vegades sembla que em fan el passadís”, lamenta irònica.

tracking