El Lleida B aconsegueix el seu primer punt a l’empatar en l’afegit

El Lleida B va aconseguir el seu primer punt de la temporada a l’empatar (3-3) al complicat camp del Jesús i Maria. No va ser un partit fàcil per als de Gerard Albadalejo, però van saber superar les adversitats. Al final, un polèmic gol en el temps afegit va permetre al filial tornar a casa amb un valuós punt.

Els locals van començar el partit amb més força i encara que Danilo va fallar en la seua primera ocasió, en la segona va saber definir a la perfecció per inagurar el marcador (1-0). L’alegria en el Jesús i Maria va durar poc, ja que només quatre minuts més tard, al 15, el Lleida B ja havia aconseguit capgirar el resultat, gràcies al doblet de Borda (1-2).

Les ocasions abans d’arribar al descans es van succeir, però la primera part va finalitzar amb avantatge mínim per als lleidatans.

Després del pas pels vestidors, el partit va entrar en una fase de joc molt travada, amb molts nervis als dos equips, sense que cap dels dos aconseguís crear perill. Tanmateix, ja a la recta final, va arribar el millor gol de la tarda, obra de Cuenca amb un potent xut que va sorprendre Joan Marc (2-2). Un gol que va donar ales als locals, que van intensificar la seua presència a l’àrea lleidatana. En el minut 89, Adrià va aprofitar un córner per marcar el 3-2. L’equip tarragoní ja ho veia guanyat, però pràcticament en l’última jugada de l’encontre, Martínez va aconseguir l’empat definitiu. Els locals van reclamar una falta sobre un defensor local, però al final el gol va pujar al marcador (3-3).