L'infantil de l'ICG Lleida Llista es proclama campió d'Europa

N’ha guanyat 4-2 a l’Arenys, mentre en l’OK Lliga l’equip ha perdut a casa contra el Liceu (1-3)

L’equip infantil de l’ICG Software Lleida ha aconseguit avui una fita històrica en proclamar-se campió d’Europa superant a la final l’Arenys per un clar 4-2. Els lleidatans, entrenats per Marc Soler, han sabut sobreposar-se a un tant inicial del seu rival i han aconseguit empatar abans del descans, al qual s’ha arribat amb el marcador d’1-1. En la segona meitat ha donat definitivament la volta al marcador i amb un parcial de 3-1 han rubricat la victòria amb el 4-2 final. L’equip ha celebrat amb magnificència aquest campionat aconseguit a Blanes després d’haver deixat a la cuneta els equips de referència en l’hoquei infantil estatal, l’Arenys i el Manlleu, que era el vigent campió europeu. que va superar en les semifinals també per 4-2.

Pitjor sort ha tingut aquest migdia el primer equip en l’OK Lliga, ja que ha caigut derrotat a casa davant del Liceu, un dels principals favorits al títol de Lliga, per 1-3. Els d’Albert Folguera han plantat cara però sempre han anat a remolc, ja que els gallecs s’han avançat al marcador ja en la primera part. Al descans s’ha arribat amb 0-1. En la segona meitat el Liceu ha marcat el 0-2 i el Llista ha escurçat distàncies amb un gol de Trilla. Els locals ho han intentat tot per remuntar el partit, però finalment els visitants han sentenciat el partit|trobada amb un tercer gol. Ara, l’ICG Lleida es queda amb 3 punts, sumats en la primera jornada, després de tres jornades disputades, en les quals s’ha mesurat davant de tres dels equips més poderosos: el Vic, el Barça i el mateix|propi Liceu. La propera setmana jugarà en la pista del Vendrell, que encara que ha començat malament la Lliga i només suma un punt, a priori és un altre "os".