ATLETISME COMPETICIÓ

La UdL domina el Català de cros amb quatre medalles

Va copar el podi en categoria masculina i va ser bronze en dones || També es va imposar en la modalitat sènior en les dos categories

El podi masculí de la prova, copat per atletes lleidatans.

Els atletes de la Universitat de Lleida van ser els dominadors del Campionat Universitari de Cros, que es va disputar diumenge a Tortosa, on també es van imposar en la categoria sènior i en la de promeses. En la categoria universitària van aconseguir quatre medalles, copant el podi masculí, però també en van sumar quatre en categoria sènior i tres en la de promeses.

En la categoria masculina del Català Universitari, set dels vuit primers van ser atletes de la UdL, copant les cinc primeres posicions. El títol i la medalla d’or van ser per a Sergi Beltran, amb un temps de 26.04, mentre que la plata i el bronze van ser per a Albert Baronet (26.41) i Alberto Susín (27.02). Marc Castan va ser quart; José Ramón Rodríguez, cinquè; Álex Marfil, setè, i Pablo Claveria, vuitè. En dones, Verónica Escartín va ser medalla de bronze i Teresa Moya, cinquena.

El domini es va estendre a la categoria sènior, on el triomf va ser per a Alberto Susín, acompanyat en el podi pels seus companys Marc Castan i José Ramón Rodríguez. Marfil va ser quart. En dones, la medalla d’or va ser per a Elena Rábade.

En la categoria promeses, els dos primers llocs van ser per a Sergi Beltran i Albert Baronet, mentre que en dones Verónica Escartín va finalitzar en la tercera posició i Teresa Moya va ser cinquena.