HOQUEI PATINS

L’ICG Lleida dóna la sorpresa en la pista del Liceo (2-3)

Els d’Albert Folguera s’escapen de la zona de descens amb tres punts d’or

L’ICG Lleida ha donat la sorpresa de la jornada després de superar al Liceo a Riazor (2-3), sumant tres punts molt importants de cara a la permanència en l’OK Lliga. Els corunyesos, aspirants a les places europees, s’han vist sorpresos per la intensitat dels lleidatans, que han sentenciat en la segona meitat, encara que han hagut de patir fins el final. Lluís Tomàs ha estat l’encarregat d’obrar el petit 'miracle' parant un penal en l’últim minut.

El Liceo s’ha avançat als 4 minuts, però l’ICG Lleida ha estat capaç d’empatar abans del descans amb un gol de Giménez. En la segona meitat, els llistats han jugat els seus millors minuts en atac i en dos minuts han deixat el partit molt costa amunt per als de Riazor. Andreu Tomàs s’ha encarregat d’anotar el segon i el tercer en els minuts 29 i 31. Amb el Liceo llançat a l’atac, l’equip lleidatà ha encaixat el 2-3 a falta de 12 minuts i Lluís Tomàs ha estat providencial parant-lo un penal a Marc Coy als 49 minuts.