Futbol

El Lleida segueix en ratxa i aconsegueix una altra victòria 'in extremis'(0-1)

Aquesta vegada a Vila-real amb un gol de penal de Miki Muñoz en el minut 93

El Lleida segueix en ratxa i aconsegueix una altra victòria 'in extremis’(0-1)

El Lleida Esportiu continua llançat en la seua lluita per assolir els llocs de play off després d’aconseguir una altra victòria en l’últim sospir, aquesta vegada en el camp del Vila-real B per 0-1. El gol del triomf el va aconseguir Miki Muñoz de penal en el minut 93.

Era una prova de foc per a l’equip de Siviero aquesta visita al filial del Vila-real, al qual empata en la classificació i és un rival directe en la pugna per entrar en el play off, ja que les últimes visites no havien estat gens favorables, en especial la dolorosa golejada de la temporada passada que va patir l’equip lleidatà (5-1).

Però aquesta vegada tot va ser diferent. El Lleida s´ha mostrat com un equip molt seriós, sòlid i concentrat, en la bona línia de la magnífica segona volta que porten els blaus, i ha sapigut mantenir la seua porta a zero, disposar d’ocasions de gol i guanyar els tres punts en l’última jugada del partit. Ha estat un penal per mà del defensa Lazo, que Miki Muñoz ha transformat en gol quan passaven tres minuts del temps reglamentari (0-1).