L’Alcoletge guanya el derbi de Tercera a Lo Caragol

L’equip local es va imposar per 6-4 i és tercer a la classificació || El Linyola, segon, va superar l’Alheña en una gran segona part

Un moment del partit que van disputar ahir a Alguaire l’Alcoletge i Lo Caragol.

L’Alcoletge FS es va reafirmar a la tercera posició de la classificació, al superar ahir per 6-4 el Futsal Restaurant Lo Caragol Lleida en el derbi lleidatà de la Tercera divisió estatal de futbol sala. Lo Caragol és cinquè a la taula. L’altre equip lleidatà d’aquesta categoria, l’FS Linyola, continua fermament assentat en la segona posició de la taula, després de superar per 7-3 l’Esportiu Alheña en una gran segona meitat.

L’Alcoletge i el Restaurant Lo Caragol van disputar el derbi a Alguaire, ja que el pavelló d’Alcoletge estava ocupat amb activitats de la seua festa major. Els dos equips, que juntament amb el Linyola es troben a la part alta de la classificació, van oferir un partit molt equilibrat, amb diferents alternatives en el marcador i que va acabar resolent-se a favor de l’equip local.

Al descans es va arribar amb el resultat de 3-4 a favor de Lo Caragol. Però en el minut 34 Joel Flix va marcar el 4-4 per a l’equip local, que va sentenciar el matx cinc minuts després, amb el 5-4 de Casey i el 6-4 definitiu, obra de Ferrer.

A Linyola, el partit es va decantar per a l’equip del Pla d’Urgell gràcies al seu encert a la segona meitat. Al descans s’havia arribat amb el resultat de 3-3, però a la segona meitat dos gols de Xavi Alis i uns altres dos de Vendrell, que va acabar el partit amb un hat-trick, van deixar el marcador en el definitiu 7-3.