BÀSQUET EUROLLIGA

El Fenerbahçe frena el Madrid i el priva de lluitar per la ‘Décima’

Bogdanovic i Udoh intenten frenar el madridista Hunter.

Bogdanovic i Udoh intenten frenar el madridista Hunter.EFE

El Fenerbahçe va privar el Madrid de lluitar per la seua desena Eurolliga després de guanyar els blancs (84-75) en un partit en el qual només Llull va estar a l’altura de la semifinal, ajudat per Carroll a la segona part i quan ja era tard per evitar la desfeta. El base menorquí va anotar 11 dels 13 punts dels madridistes en el primer quart, que va finalitzar amb 21-13. L’equip de Laso va poder ajustar el marcador (23-21) en els segons deu minuts, però va acabar marxant als vestidors amb deu punts de desavantatge (44-34).

El joc madridista va tornar a bloquejar-se en atac a la segona meitat i, malgrat dos triples consecutius de Carroll, el tercer quart va acabar amb un clar 63-50. Amb l’heroica com una solució possible, els de Laso van intentar esgotar les poques opcions que tenien. Udoh, Bogdanovic i Dixon van acabar d’enterrar un Madrid que va fallar en gairebé tot en el partit més important de la temporada i el Fenerbahçe va acabar guanyant per 9 punts.