CICLISME CAMPIONAT CATALUNYA BTT

Galicia i Guerra guanyen el campionat català de BTT

Ponts acull la final amb 220 corredors

Moment en el qual els més de 200 corredors van prendre la sortida des de Ponts.

Moment en el qual els més de 200 corredors van prendre la sortida des de Ponts.AGUSTÍ CUCURULLS

La calor no va ser un problema perquè uns 220 ciclistes disputessin aquest diumenge, a Ponts, la final del Campionat de Catalunya BTT-XCO. Els participants van competir en fins a sis categories diferents. La prova, organitzada pel club local Team Blue Motors ponts i la Federació Catalana de Ciclisme, va tenir un recorregut molt atractiu per als participants malgrat la duresa i la poca velocitat d’aquest, amb una distància de 5,5 quilòmetres i 210 metres de desnivell.

En categoria Elit masculina Francesc Guerra va ser el vencedor mentre que Clàudia Galicia va fer el mateix en categoria Elit femenina.

Pel que fa a la categoria sub-23 de la cursa, els corredors Josep Duran i Sara Gay es van proclamar campions de Catalunya masculí i femení, respectivament.

D’altra banda, en categoria júnior, Jofre Cullell i Lídia Fuentes van ser els guanyadors, de la mateixa manera que Sergio Monge i Ivette Espinar ho van ser en cadets, Pablo Egeda en Màster 30, Josep Maria Mir en Màster 40, Francisco Martínez en Màster 50 i Joan Cors, en Màster 60.