Un bon Mollerussa planta cara a l’Alpicat

Els del Segrià demostren que estan en categoria superior

Una acció del partit que van disputar ahir el Mollerussa i l’Alpicat.

Una acció del partit que van disputar ahir el Mollerussa i l’Alpicat.A.F.

El Mollerussa va perdre ahir per 2-4 davant de l’Alpicat en un nou amistós de pretemporada, però van plantar cara a un rival que juga en una categoria superior i que es va mostrar molt eficaç en les jugades d’atac. L’equip del Pla d’Urgell, malgrat la derrota, va mostrar bons detalls que van agradar a l’afició.

L’Alpicat va sortir al camp amb ganes d’obrir diferències molt aviat i ja als 4 minuts el porter local, Adrià, va haver de lluir-se davant d’una bona rematada de Vendrell. Gomà va rematar tot seguit per sobre del travesser i, en ple domini visitant, l’àrbitre va xiular penal per demolició a Niso. Però Gomà no va encertar i de nou Adrià va evitar el gol de l’Alpicat.

Martínez, que va entrar al terreny de joc en lloc de Niso, lesionat en l’acció del penal, va marcar el 0-1 al minut 14, aprofitant una gran assistència de Vendrell i traslladant al marcador el millor joc d’aquells minuts inicials. L’Alpicat va continuar portant la iniciativa del joc i creant ocasions davant d’un Mollerussa que es defensava amb ordre, però al minut 35, Caste va firmar el 0-2 amb què s’arribaria al descans.

El Mollerussa va millorar a la represa i fruit d’això va arribar l’1-2, marcat per Raya al minut 50, de penal. Però l’Alpicat va tallar en sec qualsevol indici de reacció amb l’1-3 firmat per Gomà al minut 54 i l’1-4 de Vendrell al 59. L’equip local va continuar lluitant i buscant el gol, que va aconseguir al minut 80 (2-4).