L’Espanyol decep en l’estrena a casa i cau davant del Leganés

Mantovani decideix el partit en el minut 29

Els jugadors de l’Espanyol, durant el minut de silenci.

Els jugadors de l’Espanyol, durant el minut de silenci.EFE

El Leganés va confirmar ahir al RCDE Stadium el seu bon inici de temporada firmant un triomf davant de l’Espanyol (0-1), que va lligar de mans tàcticament en el primer temps, quan un gol de Mantovani va decidir un matx en el qual els locals es van estavellar amb la solidesa del seu rival. Abans de l’inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes de l’atemptat de Barcelona i Cambrils. Es va emetre un vídeo en record a les víctimes i es va desplegar una immensa bandera de la ciutat de Barcelona amb un crespó negre.

Quant al partit, després de sumar els tres punts en la primera jornada davant l’Alabès, l’equip pepinero va aconseguir el ple de victòries a LaLiga Santander, la primera a domicili, davant d’un Espanyol que, amb més cor que joc, va buscar sense èxit l’empat després de la represa.

L’equip madrileny se situa a la part alta de la classificació amb ple de punts, 6 de 6 possibles

S’estrenava l’Espanyol a Cornellà-el Prat amb el seu propietari, Chen Yansheng, present a la zona noble del RCDE Stadium. El cap del club blanc-i-blau va presenciar un primer temps en què el Leganés va anul·lar la medul·lar dels locals. L’equip de Sánchez Flores es va mostrar molt imprecís i encara que va millorar a la segona part no va trobar el camí del gol.

Abans del partit, la presència d’un paquet sospitós va fer que s’impedís accedir al públic al pàrquing de l’estadi.