FUTBOL PRIMERA CATALANA

El filial del Lleida aconsegueix una gran remuntada

Tres jugadors del Lleida intentaven robar la pilota a un rival.

Tres jugadors del Lleida intentaven robar la pilota a un rival.ÀREA 11

El filial del Lleida Esportiu va aconseguir un triomf treballat en la visita al camp del Bellvitge, on va haver de remuntar el gol inicial dels locals (1-2). L’encontre va començar fred, però amb ensurt per a la defensa del Lleida. Sasha va replicar amb un tret llunyà i, a poc a poc, els blaus es van anar animant. Jordi Martínez va provocar un penal a l’àrea local, però el llançament de Peco se’n va anar per sobre de la porteria de Carlos. El domini del filial va seguir i Peco va tornar a tenir l’ocasió de marcar el primer gol, amb què va posar a prova els reflexos del porter local. Una falta llançada per Tatis va sortir fregant el pal poc després i el Bellvitge va respondre amb la primera ocasió seriosa davant d’Albert.

A la segona meitat es va mantenir el guió, però el Bellvitge es va trobar amb l’1-0 a l’aprofitar Masu una acció d’Albert en què va perdre la bimba. Poc va tardar a reaccionar el Lleida, ja que Enric Bosch va rematar alt un servei des de la banda de Max. Al contraatac, els locals van fer molt mal, però en els pitjors minuts del Lleida va arribar l’empat. Una centrada a l’àrea petita la va rematar Enric Bosch, que va establir de nou les taules en el marcador (1-1). El filial va passar a tenir millors ocasions i al cap de només 13 minuts va arribar la diana de la remuntada. Aquest cop va ser Soldevila qui es va avançar a la defensa del Bellvitge per rematar també de cap i marcar l’1-2, que al final seria definitiu. Tot i que havia aconseguit remuntar, el Lleida B no va afluixar i va seguir dominant els minuts finals. Tant que Bosch va arribar a marcar l’1-3, però el col·legiat hi va veure fora de joc previ.