LLIGA OK LLIGA

El Llista cau a la pista del Reus

L’ICG Software es va avançar en el marcador amb un gol de Creus als 5 minuts però va pagar un mal inici de la segona part || Acaba sisè la primera volta de la Lliga i dissabte disputa la CERS

Un jugador del Reus intenta rematar a la porteria lleidatana, envoltat de jugadors del Llista, en una acció del partit d’ahir.ALBA MARINÉ/DIARI DE TARRAGONA

L’ICG Software va perdre ahir per 3-1 a la pista del Reus, en un partit en el qual els lleidatans van pagar el seu mal inici de la segona part davant del tercer millor equip de la Lliga. El Llista, que ja tenia assegurada la plaça a la Copa del Rei que es disputarà a Lloret, hi accedeix finalment com a sisè classificat, de forma que ja veu complert el primer dels objectius que s’havia marcat l’equip aquesta temporada.

El partit va començar molt bé per a l’ICG, que es va posar davant gràcies a un gol aconseguit per Jordi Creus als cinc minuts de matx. L’equip, amb bon joc i ben assentat sobre la pista, plantava cara al Reus, que no veia la manera de superar l’entramat defensiu dels d’Albert Folguera, que buscaven les seues opcions d’ampliar la diferència. Però l’equip lleidatà no va tenir ahir encert al Palau d’Esports de Reus i no va marcar en cap altra de les ocasions de què va disposar. I per guanyar a Reus cal més d’un gol.

El partit se li va torçar al Llista tot just iniciar-se la segona part. El Reus va empatar escassament als dos minuts de la represa, gràcies a un gol d’Àlex Rodríguez (27’) i el gol va donar ales als locals que, en tot just tres minuts, es van posar al davant gràcies al 2-1 de Casanovas (29’) i el 3-1 de Bancells (30’). Quedaven molts minuts al davant, però el Reus va demostrar per què és un dels conjunts més sòlids de l’OK Lliga.

A més, amb la seua victòria d’ahir, unida a les entrepussades de Liceo i Barcelona (vegeu el desglossament), l’equip tarragoní s’atansa als dos primers classificats.

A falta de cinc minuts per al final, Darío Giménez va malgastar l’oportunitat de tornar a ficar l’equip en el duel, ja que va fallar una falta directa, assenyalada després de la desena falta del Reus.

A més, el mateix Darío va veure una cartolina blava en els últims minuts, amb la qual cosa les opcions del Llista es van veure truncades.

L’ICG Software l’espera ara la Copa CERS. Aquest dissabte, dia 13, afronta a l’Onze de Setembre el partit de tornada davant de l’Igualada, en el qual els homes d’Albert Folguera han de remuntar el 4-3 de l’anada si volen seguir en la competició europea. I el dimarts 16 jugaran Lliga a Alcoi.

El Girona obté l’últim bitllet per a la Copa del Rei de Lloret

El Girona es va imposar ahir per 4-6 a la pista del Vendrell i va aconseguir l’última plaça que quedava pendent per a la Copa del Rei, deixant precisament fora l’equip tarragoní. La Copa, que es jugarà a Lloret de Mar del 22 al 25 de febrer, la disputaran finalment Liceo, Barcelona, Reus i Noia, com a caps de sèrie, a banda d’Igualada, ICG Software Lleida, Girona i Lloret, com a amfitrió. L’última jornada de la primera volta va tenir sorpreses al capdavant, ja que tant el Liceo com el Barça van entrepussar a casa. El Liceo va perdre 2-3 davant del Voltregà i el Barça va empatar 2-2 amb el Noia.