FUTBOL

Luis Suárez i Jordi Alba firmen el triomf 0-2 del Barcelona a Eibar

Amplia a deu punts el seu avantatge al capdavant de la classificació de la Lliga.

Luis Suárez i Jordi Alba firmen el triomf 0-2 del Barcelona a EibarEFE

El Barcelona es va retrobar amb la victòria després de dos empats consecutius a la Lliga amb un triomf per 0-2 davant l’Eibar a Ipurua, transformat per l’uruguaià Luis Suárez, al quart d’hora, i Jordi Alba, en el tram final, i en el qual va ser expulsat Fabián Orellana en el minut 66.

El bloc blaugrana, que va mantenir la seua porteria a zero malgrat la insistència ofensiva de l’Eibar tant amb 0-0 com amb 0-1, amplia a deu punts el seu avantatge al capdavant de la classificació de la Lliga, pendent del resultat d’aquest diumenge de l’Atlético de Madrid, segon, davant l’Athletic Club a l’estadi Wanda Metropolitano.