El Reial Madrid goleja per remuntar en un partit boig

Benzema celebra amb els companys el gol, el cinquè de l’equip.

Benzema celebra amb els companys el gol, el cinquè de l’equip.EFE

El Madrid va haver de golejar per endur-se el triomf en la visita al Betis (3-5), que se’n va anar al descans guanyant 2-1. Zidane va introduir diversos canvis a l’onze inicial i va sobreviure en un duel boig amb vuit gols. Es va avançar aviat per mitjà de Marco Asensio, però tot seguit li va faltar pressió al rival i li va entregar la pilota. El Betis, després d’inquietar diverses vegades Keylor, va remuntar amb dos gols seguits, obra de Mandi i Nacho en pròpia meta. A més, Zidane va perdre per lesió a Marcelo.A la represa, el xoc va ser una successió d’arribades a les dos porteries. Sergio Ramos, de cap a la sortida d’un córner, va tornar les taules, i Asensio, després d’una gran jugada de Carvajal, i Cristiano Ronaldo, amb una canonada, van remuntar. El Betis va mantenir el pols en plena bogeria i va somiar després del 3-4 de Sergio León a 5 minuts del final, però a la prolongació Benzema va tancar el triomf (3-5), que el manté a un punt del València.