BÀSQUET

El Cadí perd a Ferrol però manté les seues opcions de jugar el play off

Un parcial de 17-3 en els últims set minuts de partit li condemnen davant del tercer classificat de la Lliga

El Cadí perd a Ferrol però manté les seues opcions de jugar el play offUni Ferrol

El Cadí La Seu ha perdut en la pista de l’Uni Ferrol (77-62) un partit en el qual va jugar a ratxes. Un nefast últim quart, en el que ha encaixat un parcial de 17-3, li ha acabat condemnant a una derrota massa voluminosa i cedint, a més, l'average. Aquesta ensopegada, tanmateix, ha quedat minimitzada per la sorprenent derrota del Bizkaia, un dels seus rivals directes, a casa davant del Campus Promete. Urgellencs i biscaïnes segueixen empatades en la classificació a dotze victòries, per la qual cosa ara les de Bernat Canut hauran de guanyar les dos jornades que queden de la fase regular o només l’última, que l’enfrontarà precisament al Bizkaia, sempre que sigui per una diferència superior als cinc punts.

El Cadí La Seu ha començat el partit molt malament i en el primer quart ja perdia per 13 punts (25-12). En el segon ha arribat la reacció de les lleidatanes, que s’han posat per davant i han arribat a l’últim quart amb tres punts d’avantatge (50-53). Però en l’últim assalt una mala selecció de tir i l’encert de les gallegues, que li han endossat un parcial de 17-3 en els últims set minuts, han sentenciat el duel per 77-62, un marcador excessivament ampli pels mèrits del Cadí.