CICLISME

Valverde segueix líder després d'una etapa amb final a Torrefarrera

Etapa guanyada per l’alemany Maximilian Schachmann

alt

L’alemany Maximilian Schachmann (Quick-Steps Floors) es va adjudicar aquest dissabte la penúltima etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, de 117 quilòmetres amb inici a La Pobla de Segur i final a Torrefarrera, en la qual Alejandro Valverde (Movistar Team) va mantenir el mallot de líder.

En una jornada marcada per la neu a Vielha que va obligar a retallar 77 quilòmetres del recorregut original, el ciclista teutó va ser el més ràpid en una etapa que es va decidir després d’una igualada pugna final amb l’espanyol Diego Rubio (BH Burgos), el seu company de fuga. El gran grup va creuar la meta a divuit segons del cap de cursa.

Després d’aquest resultat, Valverde, que compta amb un avantatge de 16 segons sobre el colombià Egan Bernal (Team Sky), ho té tot a favor seu per emportar-se la 98a edició de la ronda catalana, que acabarà demà després de la vuit ascensions a la muntanya de Montjuïc de Barcelona.