El Sevilla marca primer però el Bayern remunta a la segona meitat

Als andalusos se’ls complica el pas a semis

Sarabia marca el gol del Sevilla, ahir en el partit davant del Bayern de Munic.

Sarabia marca el gol del Sevilla, ahir en el partit davant del Bayern de Munic.EFE

El Bayern de Munic va deixar ahir a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán, en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, molt favorable el pas a les semifinals, gràcies a la seua victòria per 1-2, amb la qual afrontarà amb avantatge la tornada, d’aquí a una setmana, a l’estadi Allianz Arena de la ciutat alemanya.

El Sevilla va aguantar el tipus durant la primera part, en la qual va ser millor que el seu rival i va gaudir d’excel·lents ocasions per marcar, però només l’infortuni li va impedir anar-se’n al descans amb avantatge (1-1).

Sarabia va avançar al minut 31 l’equip sevillista, però el conjunt alemany va empatar gràcies a un desafortunat gol en pròpia porta de Jesús Navas, tan sols sis minuts més tard. A la segona part del partit, el Bayern de Munic sí que va mostrar el seu gran currículum europeu i es va moure molt bé davant d’un rival que va perdre la força mostrada en el primer període, que es va traduir en el marcador amb l’arribada del segon gol germànic (1-2), marcat per l’exblaugrana Thiago Alcántara al minut 68.

Va tenir el Sevilla el repte de plantar cara al potent equip alemany sense el futbolista que organitza el seu joc, l’argentí Éver Banega, que estava sancionat, i el tècnic italià Vincenzo Montella va optar per ocupar el lloc pel també argentí Guido Pizarro, encara que aquest és un jugador més de contenció.

Igual com li va passar dissabte davant del Barcelona, el Sevilla va acabar lamentant les ocasions perdudes a la primera meitat del partit, va abaixar el ritme a la segona i té difícil el pas a semifinals.