Bàsquet

El Actel Força Lleida voreja de nou la victòria

Ogungbemi perd una pilota quan tenia l’opció de forçar la pròrroga i l'equip encaixa la quarta derrota consecutiva

El Actel Força Lleida voreja de nou la victòriaPol Puertas

El Actel Força Lleida ha estat molt a prop d’aconseguir aquesta nit a Castelló la tan anhelada victòria que li hagués donat mitja permanència. En un partit molt igualat, amb constants canvis en el comandament del marcador, l’equip de Jorge Serna ha acabat cedint davant del seu rival per 79-75 en un final d’infart. L’Actel estava pràcticament derrotat a tres minuts del final, després d’encaixar un parcial de 13-4 que donava la màxima renda als castellonencs (73-65). Però de la mà de Jarred Ogungbemi, els lleidatans han remuntat i amb un parcial de 2-8 s'han posat de nou dins el partit (75-73). Amb 78-75 al marcador i 10 segons encara per jugar-se, el base canadenc, el millor de l’Actel juntament amb Tim Derksen, ha tingut l’oportunitat de forçar la pròrroga en l'última jugada, però ha acabat perdent la pilota i la possibilitat d’allargar el partit, consumant-se així una nova derrota, la quarta de forma consecutiva que manté la permanència pendent d’un fil.