El Balàfia goleja i manté les opcions de pujar

El Pardinyes no va poder mantenir el ritme del Balàfia i va acabar sucumbint a la segona part.MAGDALENA ALTISENT

Victòria important del Balàfia davant d’un Pardinyes al qual la sort li va donar l’esquena en determinats moments del partit. El xoc va començar molt igualat amb dos equips que aconseguien crear ocasions de perill a les dos àrees. El primer a marcar va ser el Pardinyes, però pocs minuts després el Balàfia posava de nou l’empat al marcador. Abans del descans, el Balàfia va tornar a marcar per acabar la primera part dominant 1-2. A la represa, el Pardinyes va aconseguir controlar els atacs visitants durant la primera mitja hora, però el desgast físic va permetre al Balàfia tornar a marcar per guanyar i mantenir-se tercer.