TRIATLÓ CAMPIONAT D?ESPANYA

El cerverí Jordi Montraveta, campió sub-23 de mitja distància

Jordi Montraveta, amb la medalla d’or a l’Estatal.

El lleidatà Jordi Montraveta es va proclamar diumenge passat campió d’Espanya de la categoria sub-23 de triatló, en la modalitat de mitja distància, el tercer que conquereix després dels aconseguits el 2014 i 2017. El ciclista de Cervera va estar molt a prop del podi en la categoria elit, encara que al final va haver de conformar-se amb el quart lloc, molt a prop del bronze.

La prova va transcórrer pels voltants de Guadalajara, on es van reunir prop d’un miler de triatletes, entre ells Montraveta, que va participar en categoria elit. La sortida va tenir lloc al llac Azud de Pareja amb un tram de 1.900 metres de natació, al qual va seguir un altre de bicicleta de 88 quilòmetres per acabar amb una carrera molt dura a peu pels carrers de Guadalajara d’uns altres 21 quilòmetres de recorregut. Montraveta, integrant de l’equip Fasttriatlon de Barcelona, va estar en tot moment lluitant entre el segon i el cinquè llocs, encara que al final es va endur la quarta posició absolut i es va alçar amb el títol sub-23. L’atleta de Cervera, de 19 anys i que entrena en ocasions amb els pilots de motociclisme Marc i Àlex Màrquez, reedita el títol aconseguit l’any passat, quan va obtenir la doble corona, guanyant en duatló i triatló.