FUTBOL

França derrota Croàcia (4-2) i és la nova campiona del món

A la final del Mundial de Rússia disputada a l’estadi Luzhniki de Moscou

França derrota Croàcia (4-2) i és la nova campiona del mónEFE

La selecció francesa és la nova campiona del món, després d’imposar-se per 4-2 a Croàcia, a la final del Mundial de Rússia disputada a l’estadi Luzhniki de Moscou.

L’equip de Didier Deschamps va arribar amb avantatge al descans, afavorit per un gol a pròpia meta de Mario Mandzukic -el primer d’aquestes característiques en una final mundialista- (m.18) i per un penal assenyalat per mà d’Ivan Perisic (m.38), després de revisar les imatges del VAR. Entre ambdós, el mateix Perisic havia aconseguit l’empat (m.28).

Després del descans, Didier Pogba (m.59) i Kylian Mbappé (m.65) van sentenciar la victòria, malgrat la resistència croata, que va tornar a creure en el miracle per un greu error de la meta Hugo Lloris, en intentar regatejar a Mandzukic (m.69) que va servir en safata el gol a l’atacant "valtreni".