El Lleida continua invicte després d'empatar a última hora en el camp de l'At. Llevant (1-1)

El Lleida Esportiu ha aconseguit arrencar aquesta tarda un empat en el camp de l’At. Llevant (1-1), mantenint així la seua condició d’invicte després de les sis primeres jornades de Lliga, després d’anar remolc durant bona part del partit. Els de Gerard Albaladejo han començat bé i als cinc minuts el lateral Joan Oriol ha tingut una gran ocasió, però el seu tret després d’un centre de Pedro Martín, que havia guanyat la línia de fons, ha sortit desviat. El Lleida no ha passat per grans dificultats en defensa davant d’un rival de la zona baixa de la taula, i a la mitja hora Fernando Cano ha tingut una nova oportunitat. Però han estat els locals els que han marcat en la seua primera ocasió per mitjà d’Arturo. La primera part ha acaba amb un gol anul·lat al Lleida per fora de joc de Juanto.

En la segona part, Albadalejo ha reforçat la davantera amb l’entrada d’Alpha i Artiles per Trilles i Cano al quart d’hora de joc, i en el minut 73 Almagro ha substituït a Albistegi. Precisament, Almagro ha pogut marcar poc després amb un tret que ha parat en dos temps el porter local. I quan semblava que el Lleida acabaria patint la seua primera derrota, Pedro Martín ha salvat un punt en rematar al fons de les malles una pilota que prèviament havia pentinat Tano. Amb aquest empat, el tercer seguit, l’equip seguirà una setmana més a la zona alta de la classificació amb 10 punts.