HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

La falta d'encert i les exclusions condemnen l'Associació Lleidatana

Les lleidatanes cedeixen davant del líder Benidorm, un dels rivals més forts de la categoria

Una jugadora de l’Associació intenta llançar davant d’una rival.

Una jugadora de l’Associació intenta llançar davant d’una rival.FIRMA

redacció?

benidorm

?

L’Associació Lleidatana va caure ahir contra el líder, el Benidorm, en un partit en el qual la falta d’encert i algunes decisions arbitrals van condemnar les lleidatanes (36-24). L’Associació continua d’aquesta forma amb la mala dinàmica de resultats i encadena la tercera derrota.

El matx va estar igualat fins al minut 20, quan per una sèrie de decisions arbitrals molt protestades per part de les lleidatanes l’Associació va jugar durant deu minuts amb una jugadora menys després d’encadenar quatre exclusions de jugadores lleidatanes. Així, el Benidorm va aprofitar per aconseguir una renda de sis gols al descans (17-11). A la segona meitat, l’Associació va intentar atansar-se al Benidorm, però la falta d’encert de cara a porteria i els contraatacs de les locals van acabar sentenciant la derrota lleidatana.