L'EFAC venç per la mínima i es manté en la lluita de la zona alta

Els d’Almacelles encadenen cinc victòries a la lliga

Els jugadors de l’EFAC celebren el que seria el gol de la victòria.

Els jugadors de l’EFAC celebren el que seria el gol de la victòria.SEGRE

Nova demostració d’orgull de l’EFAC Almacelles que, en un intens duel, va superar l’UD Viladecans per 1-0, amb la qual cosa va aconseguir sumar la cinquena victòria consecutiva aquesta temporada.

El duel va començar amb domini visitant, però a partir del primer quart d’hora els locals van tenir la primera ocasió de gol després de la sortida d’un córner en el qual Chiné va estar a punt de fer entrar la pilota a la xarxa, amb una bona rematada de cap. Poc després, l’EFAC va tenir una triple ocasió dins de l’àrea però els tres xuts van sortir lluny dels tres pals. Els locals van anar fent-se forts amb el pas dels minuts, encara que no van poder moure el marcador abans del descans. A la represa, el matx es va posar de cara per als del Segrià després de l’expulsió del visitant Gallardo. Amb un més sobre la gespa, l’EFAC va poder jugar més tranquil. L’empat es va mantenir fins al 64, quan Montoy va aconseguir l’única diana de l’encontre. El davanter va caçar una pilota morta en un córner i d’un tret va enviar la bimba a un lloc inabastable per al porter visitant, 1-0. L’EFAC no es va cansar de buscar el segon, tot i que sense fortuna. La falta de punteria hauria pogut sortir cara als lleidatans durant els últims minuts, però tant el porter com la defensa es van mostrar molt segurs per arribar al final amb el marcador d’1-0.