El Lleida deixa d'estar invicte en caure a casa (0-1) i un seguidor agredeix un mosso després del partit

El Lleida ha caigut aquesta tarda a casa davant del líder Hèrcules (0-1) i ha patit així la seua primera derrota de la temporada en la desena jornada. Per si fos poc, ha perdut l’oportunitat d’aconseguir el lideratge, ja que estava a dos punts del seu rival, i ara la distància ha augmentat fins els 5. El partit ha tingut dos cares molt diferenciades. En la primera part, els de Gerard Albadalejo han estat inferiors i amb prou feines han tingut oportunitats. El domini de l’Hèrcules s’ha acabat plasmant just quan s’estava a punt d’arribar al descans, quan Álvaro Pérez ha marcat la sortida d’un córner, en un nou gol a pilota aturada que encaixa el Lleida. En la segona part, els locals han reaccionat, Albadalejo ha posat tota l’artilleria disponible en el camp i el Lleida ha acorralat els alacantins. No obstant això, com en tantes altres ocasions,  ha faltat claredat a l’hora de la rematada i l’ofici de la defensa herculana s’ha imposat a l’ímpetu local.

I si el resultat ha estat dolent, el pitjor estava per vindre, perquè una vegada finalitzat el partit, un grup de seguidors de l’Hèrcules i un altre del Lleida s’han encarat al carrer. No han arribat a les mans perquè diversos agents dels Mossos s’han interposat, però un dels mossos sí que ha rebut un cop de puny d’un aficionat lleidatà que l’ha tombat a terra. Al tancament d’aquesta edició, els Mossos continuaven buscant l’agressor.