El Liverpool té més ocasions però no encert davant del Bayern

Els alemanys es van conformar amb l’empat

James Rodríguez i Robert Lewandowski intenten tapar una passada de Naby Keita.

James Rodríguez i Robert Lewandowski intenten tapar una passada de Naby Keita.EFE

El Liverpool i el Bayern Munic van empatar 0-0 en el partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, en un duel disputat a Anfield en el qual els bavaresos van deixar clares les seues intencions, defensant l’empat i confiant tota la seua sort al partit de tornada a Alemanya.

L’equip de Jürgen Klopp va ser més ambiciós, però ni uns ni altres van poder veure porta. Els de Niko Kovac, per la seua part, es van emportar un empat que els permet confiar a superar l’eliminatòria a casa, això sí, amb la dificultat que qualsevol empat amb gols beneficiarà el conjunt anglès.

Els reds van ser els primers a avisar en botes del seu millor jugador, l’egipci Mohamed Salah, que va connectar una passada exquisida de Henderson i va estar a punt de batre Neuer.

Els locals van portar el pes, encara que el Bayern també va enviar algun encàrrec. El primer, un minut després de l’ocasió del Liverpool. Va ser amb un xut de Matip en pròpia porta després que Allison es trobés la rematada del seu company. Coman també va deixar l’empremta dels germànics, però allà va morir qualsevol intenció de canviar el 0-0 de l’electrònic. El colíder de la Premier va començar en aquell moment el seu carrusel d’oportunitats.

Fins a quinze llançaments, però només dos entre els tres pals. Cap no va canviar la sort de l’actual subcampió d’Europa, ni molt menys d’un Bayern Munic vingut a menys a la segona meitat.

Mané, que ja va fallar tot sol al cor de l’àrea a la primera part, va disposar d’una altra ocasió en els compassos finals del matx.