El Lleida B topa amb el mur de l'Igualada i veu frenada la seua ratxa

Va marcar en el 73, però no va poder empatar

Un jugador del Lleida B lluita per una pilota amb un altre del Rapitenca, ahir durant el partit.ÁREA 11

No va poder ser. El Lleida Esportiu B es va quedar sense punts en la visita a Igualada, davant d’un equip més efectiu en atac i que va saber aturar el vendaval visitant després del seu gol per acabar guanyant un matx que sempre va controlar. Així, els lleidatans van posar fi a una bona ratxa que els havia tret de les posicions compromeses.

Des de l’inici, l’Igualada va prendre el comandament i es va mostrar molt més ambiciós que el seu rival. Tanmateix, els de Mena, malgrat no arriscar gaire, van saber conservar el marcador. Però tant va anar la gerra a la font que al final es va trencar i Simó va aconseguir inaugurar el marcador en una badada defensiva (1-0). A partir de llavors, el Lleida B es va haver de posar el vestit de fer feina a la recerca de l’empat, però no va generar excessives ocasions clares abans del descans. Mena va reestructurar l’equip i va oferir una altra imatge a la segona meitat. Un bloc molt més compacte i valent en atac. Tanmateix, un ràpid contraatac va acabar amb el segon gol de l’Igualada, obra de Martí (2-0). Una autèntica gerra d’aigua freda per a un equip, el lleidatà, que es mereixia una mica més. Malgrat això, mai va abaixar els braços i poc després Pau, d’esplèndida rematada de cap, ficava el seu equip de nou en el partit (2-1). Encara quedaven minuts per intentar la gesta. A l’Igualada li va entrar el pànic i va anar reunint cada vegada més jugadors en tasca defensiva amb el clar objectiu de mantenir el mínim avantatge. Així, la recta final va ser d’un Lleida B que va tancar del tot el seu rival però no va rematar la feina. Va agafar protagonisme la defensa d’un Igualada que va ser un autèntic mur per als visitants.