MOTOCRÒS CAMPIONAT D?ESPANYA

Butrón i Larrañaga, els més ràpids en la primera jornada a Bellpuig

La primera jornada de motocròs va deixar moments espectaculars.

La primera jornada de motocròs va deixar moments espectaculars.MIQUEL ROVIRA

José Antonio Butrón (KTM Factoy Spain) i Iker Larrañaga (Husqvarna Factory Spain), van ser els dominadors a la primera jornada del Campionat d’Espanya de Motocròs, a les categories Elit MX1 i Elit MX2, respectivament, en un emocionant avançament del que s’espera a la jornada d’avui.

El Motocròs de Bellpuig, quarta prova puntuable del Campionat d’Espanya, va oferir una primera jornada intensa i maratoniana, entre sessions d’entrenament i carreres classificatòries i puntuables per al campionat. Fins a vuit vegades va caure la tanca de sortida, en tots els casos amb la formació al màxim dels pilots permesos, 40. L’organització, el Moto Club Segre, va fer un gran treball perquè el Circuit de Catalunya-Montperler fos impecable en tot moment.

A la categoria reina, Elit MX1, la cursa classificatòria va tenir tres protagonistes destacats, José Antonio Butrón, Nil Arcarons (Suzuki Import Cross) i Jorge Zaragoza (Yamaha Ausió), finalment amb aquest ordre a l’acabar la jornada. En MX2 el pols va ser entre Larrañaga i Simeó Ubach (KTM Factory Spain).

En MX125 i MX85 els guanyadors de les dos primeres carreres van ser Gerard Congost i Edgar Canet, tots dos amb KTM.