Una estudiant de la UdL, campiona d'Espanya en 100 metres tanques

La Universitat de Lleida suma 5 medalles en atletisme i Taekwondo

Paula Raul Sala, al centre de la imatge.

Una estudiant de la UdL, campiona d'Espanya en 100 metres tanquesEsports UdL

L'estudiant de la Universitat de Lleida (UdL) Paula Raul Sala s'ha proclamat campiona universitària d'Espanya en 100 metres tanques femenins durant les proves disputades aquest cap de setmana a la pista Gaetà Huguet, a Castelló de la Plana. La UdL ha aconseguit un total de cinc medalles als campionats d'atletisme i de Taekwondo organitzats per la Universitat Jaume I: un or, un argent i tres bronzes.

Paula Raul, alumna de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, va obtenir una còmoda victòria en creuar la meta amb un cronòmetre de 13.96.

També en atletisme, l'estudiant del doble grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i en Fisioteràpia de la UdL Jone Zabaleta es va haver de conformar amb una medalla de bronze en 1.500 metres, amb un cronòmetre de 4:34.87, tres segons per darrera de la campiona, Solange Andreia Pereira Da Ponte, de la Universitat Catòlica San Antonio.

En nois, Gerard Porras, alumne de Geografia, va ser tercer en 110 metres tanques.

Pel que fa al Taekwondo, l'alumne de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social Alan de la Rocha va guanyar la medalla d'argent en la categoria de menys de 87 quilos.