El Llista guanya l'Alcobendas (8-6) i es venja de la seua derrota en la primera volta

El Llista ha guanyat aquest migdia a l’Alcobendas al pavelló Onze de Setembre en un partit en el qual gairebé sempre ha anat per davant al marcador, però que no s’ha resolt fins la segona part. Els d’Albert Folguera tenien ganes de revenja després de la derrota soferta (4-0) en la pista dels madrilenys en la primera volta, que els va allunyar de les quatre primeres places de la Lliga. Avui, el Llista es avançat amb un gol de Joan Cañellas, i tot feia preveure que aconseguiria una vitoria còmoda quan Maxi Oruste ha firmat el 2-0. Tanmateix, els visitants han reaccionat i han posat el 2-1 en el lluminós. Un altre gol de Roberto Di Benedetto ha ampliat les distàncies, però l’Alcobendas ha remuntat fins empatar 3-3. Llavors, César Candanedo i marcatge el 4-3 amb el qual s’ha arribat al descans. En la segona part, els locals han anat ampliant el seu avantatge fins el 6-3, gràcies als gols de Candanedo i Roberto Di Benedetto. Els madrilenys, que lluiten per no descendir, no han donat el seu braç a torçar i han retallat distàncies amb el seu quart gol. Sengles gols de Candanedo i Bruno Di Benedetto han posat el 8-4 al marcador, però l’Alcobendas ha continuat persistint i ha marcat uns altres dos gols en els minuts finals. Així doncs, victòria del Llista per 8-6 que li atansa a l’objectiu d’aconseguir la cinquena plaça final.