El Lleida empata davant de l'Hèrcules (1-1) i segueix líder i invicte fora de casa

El Lleida Esportiu ha sumat aquesta tarda un punt a Alacant en empatar al camp de l’Hèrcules (1-1), en un partit en el qual els de Molo s’han avançat al marcador i han tingut ocasions per emportar-se els tres punts. Amb aquest resultat, el Lleida continua invicte aquesta temporada fora de casa (tres victòries i tres empats), suma nou partits seguits sense perdre i continua al capdavant de la classificació amb 22 punts, amb un punt d’avantatge sobre el Sabadell i dos respecte a l’Andorra, Castelló i Villarreal B.

L’equip entrenat per Manuel Jesús Casas "Molo" ha sortit a buscar la victòria davant d’un rival que, després d’haver començat malament la Lliga, havia guanyat tres dels quatre últims partits. Liberto, que ha estat un dels millors del Lleida, ha tingut la primera ocasió als dotze minuts, amb un rematada de cap que ha sortit fregant el travesser. Els locals també han pogut avançar-se al marcador en el minut 25, però Pau Torres ho ha evitat amb una bona parada. El Lleida s’ha posat per davant en el minut 37, quan Raúl ha rematat a la xarxa un bon centre de Liberto. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans. En la segona part, l’Hèrcules ha buscat l’empat, que ha aconseguit en el minut 63 per mitjà de Carlos Martínez. Els de Molo han reaccionat de forma immediata i, només dos minuts després, Abel no ha arribat per poc a un altre centre de Liberto. Molo ha fet poc després del primer canvi, substituint Adri León per Joanet, i més tard Eder ha entrat per Raúl. El Lleida ha tingut dos noves ocasions en la recta final del partit, just després que Alpha entrés per Abel. Primer Xemi i posteriorment Liberto, ja en el temps afegit, han pogut marcar l’1-2, però no han encertat de cara al gol.