FUTBOL SELECCIONS

Catalunya sub-14 debuta amb derrota a la fase estatal

Doumbia, de l’At. Segre,

Ousmane Doumbia, de l’Atlètic Segre, perseguit per un rival de la selecció de les Balears.FCF

La selecció catalana sub-14 masculina de futbol, integrada entre altres pel jugador de l’Atlètic Segre Ousmane Doumbia, va debutar amb una derrota contra els amfitrions, Balears, per 1-2 en la primera fase del Campionat d’Espanya autonòmic que se celebra a Mallorca. Malgrat oferir una bona imatge durant diverses fases del matx, els d’Alexis Pintó no van trobar la manera de tombar un rocós adversari que es va mostrar més contundent a les dos àrees.

El partit va començar de la pitjor manera possible per als interessos de Catalunya. Quan només s’havien disputat 8 minuts, Balears va aprofitar un error defensiu per avançar-se en el marcador. La selecció va reaccionar i Aaron Velilles va avisar al 23. Poc abans del descans, Hugo Alba va empatar amb un llançament de falta. En l’arrancada de la segona meitat, els illencs van tornar a trencar la igualada. Catalunya va tornar a prendre el comandament i va gaudir de dos clares ocasions per empatar, una de les quals d’Ousmane Doumbia, que va jugar tot el partit, però el porter ho va evitar.