El Força Lleida dóna la sorpresa i guanya a la pista del Palma (73-83)

L’ICG Força Lleida ha donat avui la campanada en la pista del Palma, un dels favorits a l’ascens, en vèncer clarament per 73-83, en el segon partit amb Gustavo Aranzana al capdavant de l’equip. Tot semblava estar en contra del Força Lleida, que acudia a una de les pistes més complicades de la LEB or amb la baixa de Marc Martí, sense haver cobert la marxa de Carey i després d’haver caigut a llocs de descens, però l’equip ha donat mostres que Aranzana pot ser el revulsiu que necessita protagonitzant un gran partit. Els lleidatans han estat a tota hora per davant al marcador, després que en el primer quart hagin obert una bretxa de deu punts (13-23) que han ampliat lleugerament en el segon període, ja que han arribat al descans amb dotze punts d’avantatge (32-44). El Palma ha intentat reaccionar, però el Força Lleida li ha donat rèplica a tota hora. Després del tercer quart, seguia dotze punts per davant (54-66) i ha aconseguit conservar gairebé intacta l’avantatge fins el final dels 40 minuts. La clau d’aquesta gran victòria, al marge de la lluita de tot l’equip, ha estat el gran encert de Steven Santa Ana i Shaquille O’Neal Cleare, autors de 28 i 25 punts, respectivament. Cal destacar que Santa Ana, que havia tingut un paper discret durant tota la temporada, sí que ha fet gala avui del seu rol d’anotador en encertar els vuit llançaments de tres punts que ha intentat. A més, la direcció d’Adrián Chapela també ha estat important, ja que ha repartit 7 assistències. D’aquesta manera, l’ICG Força Lleida aconsegueix la seua cinquena victòria i demostra que està capacitat per sortir de la cua.