FUTBOL

El Lleida encadena la seua segona victòria a casa

Venç per 2-0 al València Mestalla amb un doblet d’Eder en el primer partit de la segona volta

El Lleida encadena la seua segona victòria a casaJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha obert la segona volta de la Lliga amb un triomf per 2-1 sobre el València Mestalla, amb el que encadena la seua segona victòria en el Camp d’Esports i arriba als 33 punts en la classificació, a tan sols un de les posicions de play off.

Dos partits jugats el 2020 i dos victòries. Aquest és el balanç de l’equip de Molo des de l’aturada de Nadal. El Lleida ha derrotat al filial del València amb un doblet d’Eder, en un partit en el qual ha estat superior, ha merescut una victòria més àmplia, però ha acabat patint després del gol dels valencians.

Eder ha marcat l’1-0 en el minut 31, plasmant així el millor joc dels lleidatans. En la segona meitat el Lleida ha continuat tenint ocasions però ha estat de nou Eder el que ha marcat, firmant el 2-0 en el minut 63. En el 76 Guerrero ha retallat distàncies per al València Mestalla amb un rematada des de fora de l’àrea que ha superat a Pau Torres i el Lleida ha passat algun moment de conflicte.

Al final, victòria i tres nous punts per als lleidatans, que diumenge vinent visitaran el camp de La Nucía.