FUTBOL BUNDESLIGA

El Bayern es queda a un sol triomf de guanyar la vuitena Lliga seguida

Haaland va donar un triomf agònic al Dortmund.

Haaland va donar un triomf agònic al Dortmund.EFE

El Bayern Munic va vèncer ahir (2-1) el Borussia Mönchengladbach per quedar-se a una victòria del seu vuitè títol de Bundesliga seguit, en una jornada 31 que va estar en l’aire durant molt de temps.

Primer el Borussia Dortmund va donar emoció incapaç de guanyar el Fortuna Düsseldorf, i obrint la porta a la victòria del Bayern en l’últim torn de dissabte. Tanmateix, Haaland, que tornava d’una lesió, va rematar amb estil el gol de la victòria (0-1) groga al 95.

Després al líder li va costar sumar els tres punts. El Bayern, sense Müller ni Lewandowski per sanció, no va tenir el triomf a la mà fins al 2-1 de Goretzka en el minut 86, a cap altra mala acció defensiva del Mönchengladbach, com en el primer gol.

El quadre visitant es va avançar a l’Allianz per mitjà de Hofmann als 15 minuts, però el VAR el va anul·lar per fora de joc. Zirkzee va marcar per al Bayern però Pavard en pròpia porta va deixar l’1-1 que va manar durant la segona meitat fins al minut 86. Dimarts, a domicili contra el Werder Bremen, el Bayern pot guanyar la Lliga.

A més, l’equip de Bremen va golejar (1-5) el cuer gairebé descendit Paderborn i va aprofitar la derrota del Fortuna per empatar a 28 punts amb el lloc de promoció per la salvació.