Stuani posa el Girona en avantatge amb l'Almeria al 'play-off' d'ascens

El Saragossa va empatar 0-0 al camp de l'Elx

Els jugadors del Girona celebren el gol de Stuani que els va donar la victòria ahir.EFE

Un gol de Cristhian Stuani a la segona part va decidir el partit que ahir, tres setmanes més tard del que estava previst, va enfrontar el Girona i l’Almeria a Montilivi (1-0), corresponent a l’anada de la primera semifinal del play-off d’ascens a Primera divisió. El Girona, molt superior al rival, afrontarà el duel de tornada, que es jugarà aquest diumenge a Almeria, a l’Estadi dels Jocs Mediterranis, amb un gol d’avantatge i com a favorit per accedir a la gran final.

A l’altre partit el Saragossa va empatar 0-0 al camp de l’Elx, en un matx que va dominar, però sense encert davant de porta.

Els partits de tornada es disputaran diumenge i els guanyadors es jugaran una plaça per pujar a Primera

Alimentant la il·lusió de tornar per la via ràpida a Primera, el Girona es va apropiar el partit en els primers compassos, pressionant a dalt. Per la seua part, l’Almeria del debutant José Gomes va esperar les seues oportunitats tancat a la seua meitat de camp. Amb una defensa de cinc homes, l’equip de l’entrenador lusità, el cinquè tècnic del curs per als andalusos, va semblar donar per bo l’empat a zero. Després de dominar la primera meitat sense èxit, amb un nou gol del pitxitxi de Segona en els primers minuts de la represa en va tenir prou el conjunt de Francisco, cinquè al final de la temporada regular de LaLiga SmartBank, per regnar a Montilivi. Els de José Gomes, que debutava a la banqueta d’Almeria, hauran de remuntar al seu camp d’aquí a tres dies.

Stuani va donar un altre triomf als seus contra el mateix rival que va doblegar, fa només un mes, al mateix escenari amb una diana de penal (1-0). Ara, els de Francisco viatjaran a Almeria amb l’objectiu de corregir la mala ratxa a domicili: durant la temporada, només van aconseguir tres victòries com a visitants.