El Llista venç a la difícil pista del Noia

Doblet d'Andreu i de Jepi Selva

Els jugadors van celebrar la recent paternitat de Jepi Selva.

Els jugadors van celebrar la recent paternitat de Jepi Selva.LLEIDA LLISTA

El Lleida Llista, que va estrenar la Lliga la setmana anterior amb un empat a casa davant del Vendrell (3-3), va aconseguir ahir la seua primera victòria de la temporada a l’imposar-se per 3-5 a la sempre difícil pista del Noia, en un partit en el qual els d’Albert Folguera van demostrar caràcter i van remuntar un 2-1 advers per sumar tres punts de gran valor.

Tots els gols van arribar a la segona meitat, en la qual el Llista es va avançar al transformar un penal Andreu Tomàs (28). No va tardar a reaccionar el Noia i en un parell de minuts va donar la volta al marcador amb gols de Xavier Costa i Adrià Ballart (2-1).

Però aquesta circumstància no va alterar els lleidatans, que no només van tornar a posar-se davant en el marcador, sinó que també van obrir una important bretxa. Andreu Tomàs va posar el 2-2 en el minut 41 al transformar un llançament directe i Jepi Selva va firmar un doblet en dos minuts (41’ i 43’), per col·locar el 2-4 al marcador.

Costa, també de penal, va estrènyer el resultat amb el 3-4 en el minut 45, però Oriol Vives va sentenciar amb el 3-5 en el 46 i l’equip va saber defensar aquesta renda en els últims minuts.

“Felicito els jugadors, hem tirat d’orgull i hem mostrat caràcter. Estic molt content”, va dir Albert Folguera després del partit. “A la primera part ho hem passat malament, però la segona l’hem encarat molt bé.” Diumenge a Bell-lloc rebrà el Girona.