El Força Lleida aconsegueix davant del Granada la seua primera victòria (83-79)

L’ICG Força Lleida ha aconseguit aquest migdia la seua primera victòria a la Lliga LEB aquesta temporada després de superar en un Barris Nord sense públic al Granada, un dels favorits de la competició, per 83-79. Els jugadors de Gustavo Aranzana han protagonitzat un partit molt seriós, en el qual han anat gairebé sempre per davant. De fet, el primer quart ha començat amb un parcial de sortida de 5-0 per als locals, distància que s’ha anat mantenint amb poques variacions fins el final dels primers deu minuts, que han acabat amb un parcial de 24-19. Tanmateix, en l’inici del segon quart el Força Lleida ha patit un defalliment que ha permès al Granada posar-se per davant en el lluminós per tres punts (28-31) al cap de pocs minuts. Aquesta vegada, a diferència dels anteriors partits, els d’Aranzana han mostrat una duresa mental més gran|important i han sabut sobreposar-se i tornar a prendre el comandament, per arribar al descans amb un avantatge de sis punts (45-39). A la tornada dels vestuaris|vestidors, els locals han aconseguit el màxim avantatge fins llavors, 12 punts (51-39). El Força Lleida ha mantingut la distància de la desena de punts, encara que aquest quart ha acabat finalment amb un parcial de 67-58. L’inici de l’últim i definitiu quart ha fet presagiar que el Força Lleida aconseguiria la seua primera victòria d’una forma plàcida, ja que als 2 minuts dominava per 13 punts (74-61). Tanmateix, llavors ha començat a fallar en atac i a falta de cinc minuts per al final la diferència s’havia reduït a només 6 punts (76-70). Semblava que podria tornar a repetir-se la història del primer partit, quan dominava clarament l’Almansa però aquest va acabar remuntant. Aquesta vegada, per sort i encara que amb molt sofriment, hi ha hagut final feliç, i l’equip suma el seu primer triomf després de les derrotes davant de l’Almansa a casa i en la pista de l’Alacant. El millor ha estat Eddy Polanco, que ha anotat 23 punts.