Gran triomf del Lleida a Badalona amb dos gols de Fernando Cano

Dos gols del centrecampista Fernando Cano en la segona part han donat la victòria al Lleida Esportiu aquesta tarda a Badalona, amb la qual cosa suma els seus tres primers punts de la temporada després de la derrota inicial a L’Hospitalet. El Lleida ha jugat un partit molt seriós en defensa, malgrat que en aquesta línia comptava amb les baixes de Simic i Abraham. A part d’aquests canvis per obligació, Molo, també sancionat, n’ha introduït d’altres respecte a l’alineació inicial de la passada jornada, i Quim Araujo -fitxatge estrella d’aquesta temporada- i Marc Martínez han estat titulars. En la primera part, ambdós equips han disposat de molt poques ocasions, però en la segona el Lleida ha fet un pas endavant i s’ha avançat al marcador en el minut 52 gràcies a un gran tret des de fora de l’àrea de Fernando Cano. El Lleida controlava el partit i en el minut 66 Molo ha fet els dos primers canvis, donant entrada al debutant Michele Diana i a Álvaro González en substitució de Marc Martínez i Araujo. I poc després, en el minut 71, Cano ha arrodonit el seu gran partit amb un altre gran gol, aquest de falta, que posava el 0-2 al marcador. El mateix Cano ha estat a punt de firmar un hat trick tres minuts després. Des d’aleshores fins el final del partit, el Badalona ha tingut alguna oportunitat, com un tret al pal, però Alvaro González també ha tingut una ocasió per marcar el tercer per al Lleida. Ara, caldrà veure si el Lleida pot disputar o no la propera setmana el primer partit a casa, ja que dos jugadors del Llagostera, que ha de ser el seu rival, han donat positiu de coronavirus.