Festival de l'AEM davant de l'Espanyol B (6-0) que el consolida a la zona alta

L’AEM ha golejat aquest matí en el seu camp a l’Espanyol (6-0), en la que ha estat la seua primera victòria com a local aquest temporada i que li permet consolidar-se a la zona alta de la Segona Divisió Femenina Pro. Les lleidatanes han protagonitzat un inici de partit espectacular, i als 54 segons ja s’han avançat al marcador gràcies a un gol d’Andrea Gómez. Que avui l’AEM aconseguiria el triomf ha quedat encara més clar en el minut nou, quan Barbiii ha maercado el segon. Lluny d’aixecar el peu de l’accelerador, les jugadores que entrena Roger Lamesa han protagonitzat una primera mitja hora de somni. En el minut 15, de nou Andrea Gómez ha marcat el tercer, i Alèxia s’ha sumat al festival golejador en el minut 25 firmant el 4-0. La primera part encara veuria un gol més, aquesta vegada de la capitana, Pixu, que en el minut 42 ha marcat el cinquè. Precisament, cap equip de la categoria no havia acabat aquesta temporada guanyant 5-0 en la primera meitat. Després del descans, amb tot sentenciat, les locals sí han fet gala d’una relaxació més gran, però encara hi ha hagut temps perquè Pixu arrodonís la golejada marcant el 6-0.