FUTBOL

L’equip de Molo perdia 0-2 en el minut 87 i evita la derrota amb gols de Joanet i de Raúl, aquest de penal

El Lleida salva un punt davant del Nàstic amb una remuntada en els últims minuts (2-2)JORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha salvat un punt en un Camp d’Esports sense públic, en empatar en els últims minuts el 0-2 amb el que el Nàstic dominava al marcador des del minut 79. Els gols de Joanet, en el minut 88 i de Raúl, de penal, en el 93, han permès als blaus evitar la derrota. És el primer empat dels de Molo aquesta temporada, en la qual han guanyat tres partits i n’han perdut uns altres tres.

Lleida i Nàstic han ofert un partit intens i molt equilibrat, en el qual els dos equips han tingut ocasions de gol. El conjunt lleidatà podia haver-se retirat amb avantatge al descans, però una bona rematada de Diana en el minut 43 s’ha estavellat al travesser. No hi ha hagut gols en la primera meitat.

L’equip de Toni Seligrat s’ha posat per davant al marcador gràcies a un gol de l’exblau Joan Oriol en el minut 53. El Lleida ho ha intentat sense fortuna i, quan en el minut 79 el mateix Joan Oriol ha marcat el 0-2, semblava que el Lleida estava sentenciat.

Faltaven deu minuts i el Lleida continuava intentant-ho. Joanet ha marcat l’1-2 en el minut 88, gairebé sense temps. L’àrbitre ha prolongat el partit quatre minuts més i, ja en l’afegit, Raúl ha transformat un penal per marcar el 2-2 i salvar un punt. El Lleida jugarà el pròxim cap de setmana a Olot.