BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça obté un gran triomf contra el Milà gràcies a sis minuts de fúria

Bolmaro, en una acció del partit d’ahir.

Bolmaro, en una acció del partit d’ahir.EUROLEAGUE

Un parcial de 27-4 en els últims sis minuts de partit van acabar amb la resistència de l’Armani Exchange Milà al Palau Blaugrana, on el líder de l’Eurolliga va sumar un triomf (87-71) de prestigi contra un rival que en l’últim quart es va bloquejar davant del mur defensiu del conjunt blaugrana.

Després de la derrota contra l’Olympiacos, l’equip de Sarunas Jasikevicius va recuperar la solidaritat defensiva, especialment en l’últim quart, quan va frenar l’exblaugrana Malcolm Delaney (23 punts), mentre que Calathes (14 assistències) va trobar Mirotic (19 punts i 10 rebots), Higgins (16) i Brandon Davies (21).

D’altra banda, ahir va ser operat satisfactòriament el blaugrana Víctor Claver d’una lesió a la fàscia plantar del peu dret. Segons va comunicar el club, el període de baixa serà d’entre 8 i 10 setmanes.