Futbol

El Lleida obre l'any amb una derrota a Andorra (1-0)

Perd en un partit equilibrat que ha decidit Carlos Martínez en el minut 88

El Lleida obre l'any amb una derrota a Andorra (1-0)JORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha començat el 2021 amb una derrota a Andorra per 1-0 en un partit que, quan apuntava a l’empat sense gols, s'ha decidit a favor de l’equip local gràcies a una gran rematada de Carlos Martínez en el minut 88, davant de la que res no ha pogut fer Pau Torres.

El Lleida ha arribat a Andorra amb un punt d’avantatge sobre els andorrans i marxa dos per sota i amb risc de perdre diverses posicions en la classificació, en funció dels resultats que es donin aquest diumenge quan es completi la jornada.

El partit ha estat equilibrat, amb poques ocasions, encara que en els primers minuts el Lleida ho ha passat malament davant d’un Andorra que ha tingut les primeres ocasions, desbaratades per Pau Torres. L’equip de Molo ha anat de menys a més i, encara que ha tingut oportunitats de gol, continua mancant de prou pegada.

El Lleida estarà ara sense competir durant dos setmanes, ja que en la pròxima jornada, la primera de la segona volta, descansa i el seu següent partit serà el dia 24 en el Camp d’Esports davant de L’Hospitalet.