FUTBOL

El Lleida firma una victòria vital a Cornellà

GUanya per 0-1 gràcies a un gran gol de falta de Marc Martínez i és quart en la classificació

El Lleida firma una victòria vital a CornellàCARLES MIRANDA

El Lleida ha aconseguit una victoria vital a Cornellà (0-1), la qual cosa li permet trencar amb una ratxa de dos derrotes i assolir els 22 punts, que el situen en la quarta posició del seu grup. L’equip de Molo no guanyava fora de casa des de feia poc més de tres mesos, quan es va imposar per 1-3 en el camp de l’Espanyol B el 15 de novembre de 2020, en partit de la cinquena jornada.

El triomf a Cornelllà ha arribat gràcies a un gran gol de Marc Martínez, que ha marcat en el minut 9 en transformar una falta directa. A partir d’aquest moment, l’equip ha sabut defensar el resultat. El Cornellà ha tingut ocasions, però Pau Torres i la defensa lleidatana s’han mostrat insuperables. La victòria, a més, és la segona en set visites al camp barceloní, on no guanyava des de la temporada 2015-16.

El Lleida afrontarà diumenge vinent un altre partit decisiu, ja que rep en el Camp d’Esports al Barcelona B, tercer amb 23 punts, un més que els lleidatans.