HOQUEI PATINS

El Llista s’allunya de la tercera plaça en caure en la pista del Caldes (3-2)

L’equip lleidatà, que ha reaccionat després del descans, segueix quart però ara a 8 punts del conjunt barceloní

El Llista s'allunya de la tercera plaça en caure en la pista del Caldes (3-2)

El Llista s'allunya de la tercera plaça en caure en la pista del Caldes (3-2)ITMAR FABREGAT

El Lleida Llista ha caigut derrotat en la pista del Caldes per 3-2 i s’ha allunyat de la tercera plaça que ocupa el seu rival d’avui. El conjunt barceloní s’escapa a vuit punts dels lleidatans que segueixen quarts en l’OK Lliga. Els d’Albert Folguera s'han vist sorpresos en la primera meitat en la qual han perdut per 2-0 en arribar al descans. Tanmateix, en la segona meitat, Bruno di Benedetto i Andreu Tomàs han aconseguit igualar el partit (2-2), però a poc més de tres minuts per al final el jugador local Lluís Ricart establia el 3-2 definitiu per al Caldes. La pròxima jornada, el Llista rebrà la visita del Reus, el seu immediat perseguidor que amenaça d’arrabassar-li la quarta plaça. El partit es disputarà en Bell-lloc diumenge dia 28 a les 16.00 hores.