El Lleida empata al camp del Prat (1-1) i es queda sense opcions de pujar a Segona

El Lleida Esportiu ha firmat aquest migdia un agredolç empat al camp del Prat (1-1). Agre perquè aquest punt és insuficient per continuar amb opcions de lluitar per la tercera plaça, que donaria accés a la fase d’ascens a Segona. I dolça, perquè ha marcat el gol de l’empat quan el partit estava en la seua recta final i el punt sí li garanteix acabar entre la quarta i la setena plaça, pel que podrà lluitar per estar en la nova Primera RFEF i evita definitivament la fase de descens a Tercera. Després que ahir l’Andorra no passés de l’empat a casa, el Lleida hauria pogut dependre de si mateix per aspirar a la tercera posició, ja que en la pròxima i última jornada d’aquesta primera fase rebrà a casa a l’equip que presideix Gerard Piqué i una victòria avui li hauria deixat a només dos punts del seu pròxim rival i amb un punt més que el Badalona, que és quart. El partit en el camp del Prat ha tingut una primera part en la qual els locals han tingut dos bones oportunitats per avançar-se al marcador, però Pau Torres ho ha impedit amb sengles parades en els minuts 19 i 24, en la primera d’elles salvant un tret de Neeskens, el fill del que fou mític jugador del Barça, des de dins de l’àrea. La resposta ha arribat per mitjà de Marc Martínez amb un tret des de fora de l’àrea que ha parat el porter local. Al descans s’ha arribat amb el marcador inicial. La segona part ha començat malament per al Lleida, ja que el Prat s’ha avançat al marcador als 9 minuts per mitjà de Javi Martos. Molo ha anat introduint canvis a mesura que passaven els minuts, sense que l’equip generés grans ocasions de gol, fins que en el minut 89, Fernando Cano, que havia entrat poc abans, ha marcat el gol de l’empat.