Futbol

El Lleida perd a La Nucía i fa un pas enrere en les seues aspiracions

Cau per 1-0 en un partit en el qual ha jugat en superioritat numèrica durant més de 55 minuts

Nico a terra després de rebre un cop de colce d'un jugador de la Núcia

La Lleida perd a La Nucía i fa un pas enrere en les seues aspiracionsCARLES MIRANDA

El Lleida Esportiu ha fet un pas enrere en les seues aspiracions de jugar la pròxima temporada en la nova Primera RFEF, categoria que suplirà a l’actual Segona divisió B. L’equip de Molo ha perdut 1-0 a La Nucía, amb lo que ha deixat escapar l’oportunitat de ficar-se entre els dos primers del seu grup.

El Lleida ha jugat un mal partit, amb molt poques ocasions de gol i ha desaprofitat el fet de jugar en superioritat numèrica durant més de 55 minuts. En el minut 35, l’àrbitre ha expulsat al local Mariano, després de mostrar-li la segona targeta groga per donar un cop de colze a la cara a Nico Van Rijn. El marcador en aquell moment era de 0-0 i així s’ha arribat al descans.

Però tot just començar la segona part, Fofo ha marcat l’1-0 per a l’equip alacantí i el Lleida ja ha estat incapaç de donar la volta al partit. Una rematada alta d’Álvaro en el minut 63 i dos accions que ha aturat el porter, d’Abel en el 73 i Chavero en el 79, ha estat el pobre balanç ofensiu dels lleidatans.

El Lleida tornarà a jugar dissabte vinent, 1 de maig, en el camp de l’Hèrcules en un altre partit que afrontarà amb l’obligació de guanyar.