FUTBOL

El Lleida tanca la Lliga amb un empat a casa (1-1)

Ja sense opcions, tampoc no guanya La Nucía en el seu últim partit de la temporada en el Camp d’Esports

El Lleida tanca la Lliga amb un empat a casa (1-1)JORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha posat punt i final a una temporada decebedora amb un empat davant de La Nucía (1-1), en un partit disputat davant de molt poc públic. L’equip de Molo arribava sense opcions a aquest últim partit després de la derrota soferta dimecres passat en el camp de l’Hèrcules, per la qual cosa el duel ja era del tot intranscendent. Amb aquest empat, el Lleida finalitza quart del seu grup, amb 35 punts, a quatre de la segona posició que, finalment, ha estat per al Llagostera, que serà l’equip que acompanyarà la pròxima temporada al Cornellà a la Primera RFEF. El Llagostera ha empatat 3-3 davant de l’Hèrcules en un partit que guanyava 3-0 i que els alacantins han empatat en la recta final. Amb l’empat en tenia prou el Llagostera per classificar-se per a la nova categoria.

Molo ha apostat davant de La Nucía per una alineació plena de joves del planter i un d’ells, Adrià Pladevall, ha marcat l’1-0 en el minut 36. Amb aquest mínim avantatge s’ha arribat al descans. En la segona part, Tavares ha empatat en el minut 71 impedint així que el Lleida pogués tancar el curs amb una victòria. El poc públic ha mostrat el seu malestar per la mala temporada. El Lleida jugarà la pròxima en la Segona RFEF, la quarta categoria del futbol estatal, a dos d’arribar al futbol professional, l’objectiu dels lleidatans en cada inici de temporada.